Een veilige hosting en mail inbegrepen

Meer weten over (online) adverteren
en social media?

We kunnen gericht adverteren op jouw specifieke doelgroep!

De gepromote berichten worden op Facebook en Instagram geplaatst.

Dit doen we d.m.v. van retargeting, oftewel adverteren gericht op mensen die je website hebben bezocht. Zo kun je mensen die zijn afgehaakt op de website wellicht toch overhalen om eens een afspraak te maken.

Daarnaast kunnen we look-a-likes vinden met dezelfde soort interesses als de mensen die jouw website hebben bezocht en hier gericht op adverteren via de socials. Zij zijn misschien nog niet bekend met je bedrijf, maar zij zijn wellicht wel geïnteresseerd in je producten of diensten! Door gericht op deze mensen te adverteren is er een grotere kans op een gigantisch succesvolle campagne.

De reden waarom is heel simpel.
Wanneer je op Facebook een doelgroep selecteert, weet je dat meer organisaties deze zullen kiezen. Om deze reden zullen Facebook en Instagram je filteren. Als je gaat retargeten en daar ook look-a-likes bij vindt, dan heb je je eigen unieke doelgroep. Niemand heeft exact deze doelgroep. Facebook zelf wil ook interactie en daarom zullen ze dit belonen en wordt het gesponsorde bericht voornamelijk in de tijdlijn geplaatst van de actieve profielen. Het bedrag dat je besteed aan paid advertising door het op deze manier te doen, kan ongeveer 10% van de totale omzet zijn die je hieruit kan halen!